ByJancy Richardson, writer at Creators.co
To avoid fainting, keep repeating 'It's only a movie...It's only a movie...'
Jancy Richardson

One of the things I love the most about horror movies is the incredible, imaginative poster art. Whatever your feelings about gore, there's no doubt that we horror fans are treated to some of the most fantastic images to hang on our walls (alongside our collections of shrunken heads, obviously).

Can you guess the classic horror movie from just one fragment of the poster?

1. Which movie poster is this?


Answer: Re-animator (1985)

2. Which movie poster is this?

Answer: Alice, Sweet Alice (1976) aka Holy Terror a.k.a. Communion

3. Which movie poster is this?

Answer: Black Sunday (1960) a.k.a. La maschera del demonio, a.k.a. The Mask of Satan, a.k.a. Revenge of the Vampire


4. Which movie poster is this?

Answer: The Texas Chainsaw Massacre (1974)

5. Which movie poster is this?

Answer: The Dorm That Dripped Blood (1982)

6. Which movie poster is this?

Answer: Child's Play 2 (1990)

7. Which movie poster is this?

Answer: The Possession of Joel Delaney (1972)

8. Which movie poster is this?

Answer: Maniac (1980)

9. Which movie poster is this?

Answer: Carrie (1976)

10. Which movie poster is this?

Answer: The Abominable Dr Phibes (1971)

Be honest now, folks... how did you do?

Poll

How many did you get right?

Trending

Latest from our Creators