ByJancy Richardson, writer at Creators.co
To avoid fainting, keep repeating 'It's only a movie...It's only a movie...'
Jancy Richardson

Ah, gore. It's always the number one thing that non-horror movie fans object to, but we love it with all our viscera-splattered li'l hearts...

Can you identify which horror movie each of these gory deaths are from?

1. Death by axe

Answer: Wrong Turn 5

2. Death by face tearing

Answer: Mirrors

3. Death by shovel

Answer: My Bloody Valentine 3D

4. Death by pane of glass

Answer: The Omen

5. Death by unicorn

Answer: Cabin in the Woods

6. Death by basketball

Answer: Deadly Friend

7. Death by liquid nitrogen

Answer: Jason X

8. Death by cleaver

Answer: Friday 13th II

9. Death by sunbed

Answer: Final Destination 3

10. Death by throat cutting

Answer: Hostel II

Poll

How many did you get right?

Source: Tumblr

Trending

Latest from our Creators