ByJancy Richardson, writer at Creators.co
To avoid fainting, keep repeating 'It's only a movie...It's only a movie...'
Jancy Richardson

Whatever the haters say, the 00's was a great decade for horror movies... but can you identify these 10 awesome 00's horrors from just one screenshot?

1. Name that 00's Horror Movie!

Answer: House of the Devil (2009)

2. Name that 00's Horror Movie!

Answer: The Devil's Rejects (2005)

3. Name that 00's Horror Movie!

Answer: Them (2006)

4. Name that 00's Horror Movie!

Answer: Martyrs (2008)

5. Name that 00's Horror Movie!

Answer: Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006)

6. Name that 00's Horror Movie!

Answer: Shutter (2004)

7. Name that 00's Horror Movie!

Answer: [REC] (2007)

8. Name that 00's Horror Movie!

Answer: The Strangers (2008)

9. Name that 00's Horror Movie!

Answer: Fragile (2005)

10. Name that 00's Horror Movie!

Answer: Wrong Turn (2003)

Poll

How many of these 00's horror movies did you correctly identify?

Trending

Latest from our Creators