ByKarly Rayner, writer at Creators.co
Editor/Senior staff writer | Movie Pilot's celebrity savant.
Karly Rayner

Death is a frequent occurrence in the lives of our beloved Mystic Falls clan, but do you remember the last words these characters uttered before their untimely demises?

1. "Come with me. If you come with me, we can be together forever..."

A) Lexi

B) Vicki

C) Bethanne

D) Pearl

ANSWER: Vicki

2. "It's alright, Elena. I know what I have to do"

A) Jenna Somers

B) John Gilbert

C) Lexi

D) Bonnie

ANSWER: Jenna

3. "Look at you. You're a mess. The safe was the easy part, wasn't it? Being forgotten about, that's the real torture, isn't it?"

A) Alaric

B) Ester

C) Zachary Salvatore

D) Silas

ANSWER: Silas

4. "What's happening?"

A) Mikael

B) Frederick

C) Alaric

D) Logan Fell

ANSWER: Alaric

5. "Why?"

A) Elena

B) Sheila Bennett

C) Lexi

D) Giuseppe Salvatore

ANSWER: Lexi

6. "I love you..."

A) Grayson Gilbert

B) Alaric

C) Sheila Bennett

D) Damon

ANSWER: Grayson Gilbert

7. "I don't know..."

A) Stefan

B) Damon

C) Katherine Pierce

D) Jeremy

ANSWER: Damon

8. "Just help Tyler. Don’t let this happen to him. I love her"

A) Mason Lockwood

B) Richard Lockwood

C) Jules

D) Kimberly

ANSWER: Mason Lockwood

9. "Oh, I'm fine. You don't need to coddle me, baby. I'll be fine."

A) Gloria

B) Qetsiyah

C) Bree

D) Sheila Bennett

ANSWER: Sheila Bennett

Poll

How many questions did you get right?

Trending

Latest from our Creators