ByKit Simpson Browne, writer at Creators.co
Writer-at-large. Bad jokes aplenty. Can be gently prodded on Twitter at @kitsb1
Kit Simpson Browne

So, you know your Infinity War from your Infinity Gauntlet, your Captain Marvel from your Ms Marvel, and can name pretty much every random bystander in The Avengers - you are, in short, a Marvel buff of high standing.

The thing is,though - there's a whole lot more to the MCU than meets the eye - and a lot going on behind the scenes that we never get to see.

On that note, then - can you name the Marvel movie from its original working title?

Head below to find out...

First up...

Poll

1. Rasputin

Answer: Iron Man 2

Poll

2. Group Hug

Answer: The Avengers

Poll

3. Manhattan

Answer: Thor

Poll

4. Full Tilt

Answer: Guardians of the Galaxy

Poll

5. Caged Heat

Answer: Iron Man 3

Poll

6. Freezer Burn

Answer: Captain America: The Winter Soldier

Poll

7. Frostbite

Answer: Captain America

Poll

8. Sputnik

Answer: Captain America: Civil War

Poll

9. Thursday Mourning

Answer: Thor: The Dark World

Poll

10. Bigfoot

Answer: Ant-Man

So - the big question... How did you do?

Let us know below!

Trending

Latest from our Creators