ByMatt Carter, writer at Creators.co
If the zombie apocalypse kicks off you'll find me in the Winchester. @moremattcarter
Matt Carter

Think you're a hard-core Walking Dead fan? Then take this quiz and see if you can match the quotes to the person who said them. Good luck!

Poll

1) If I had known the world was ending, I'd have brought better books...

Answer: Dale really missed having the latest Dan Brown to tuck into

Poll

2) Nice moves there, Clint Eastwood. You're the new sheriff come riding in to clean up the town?

Answer: Glenn's welcome to Rick was a doozy

Poll

3) Son of a bitch. That's my deer! Look at it. All gnawed on by this... filthy, disease-bearing, motherless poxy bastard!

Answer: Daryl eruditely explains what he's thinking

Poll

4) I can't profess to understand God's plan. Jesus promised a resurrection of the dead. I just thought he had something a little different in mind.

Answer: The Rapture wasn't quite how Hershel imagined it.

Poll

5) I'm doing stuff, Lori. Things!

Answer: Rick had been keeping himself really busy at the prison.

Poll

6) Goodnight Love.

Answer: Lori's last words were heartbreaking.

Poll

7) In this life now, you kill or you die... Or you die and you kill

Answer: The Governor knows what it's all about.

Poll

8) I don't cry anymore, Daryl.

Answer: Beth learned how to be strong.

Poll

9) I'll bake them a cake, with pink frosting. Would they like that?

Answer: Merle. Am I the only one who misses that one-handed bastard?

Poll

10) It ain't hard. The right choice is the one that keeps us alive.

Answer: Shane knew what had to be done to stay alive

Poll

11) Just look at the flowers...

Answer: Horticulture is forever ruined now. Thanks Carol!

Poll

12) But at the end of the day, no matter how much we hate this ugly business, a man's gotta eat. If makes you feel any better: you taste much better than we though you would.

Answer: Seriously? Yeah, it was Gareth

Poll

13) Get one thing straight: You staying? This ain't a democracy anymore.

Answer: This is a Ricktatorship!

So, how many did you get right? And which is your favorite Walking Dead quote?

Trending

Latest from our Creators