ByAllanah Faherty, writer at Creators.co
Senior staff writer | Twitter: @allanahfaherty | Email: [email protected]
Allanah Faherty

The Twilight franchise is a phenomenon which has swept the world over the last few years, four books and five films and a whole lot of extremely attractive sparkly vampires!

But with so many hours of Twilight to enjoy, how much can you remember? Take our quiz and match each scene to the correct film...Good luck!

Poll

1. In which of the films did characters go to see this movie?

Answer: The Twilight Saga: New Moon! After sinking into her deep depression after Edward leaves, Bella sees this film with Jessica.

Poll

2. In which of the films did we see all these flags behind Edward?

Answer: Twilight! This scene is where Bella and Edward talk for the very first time in the school cafeteria.

Poll

3. In which of the films did this meeting happen?

Answer: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2! This is when Charlie sees Bella for the first time since her transformation into a vampire.

Poll

4. In which of the films did this revealing scene happen?

Answer: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1! This happened on Isle Esme, after the two had their perfect wedding.

Poll

5. In which of the films did this meeting between vampires and werewolves happen?

Answer: The Twilight Saga: Eclipse! This happened after Alice had her vision of the newborn army, and the werewolves and vampires made an alliance.

Poll

6. In which of the films did we see this spooky close up?

Answer: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1! This is the scene where we learn that Jacob has imprinted on baby Renesmee.

Poll

7. In which of the films did we see this sporting event?

Answer: Twilight! This is when Bella joins the Cullen family to play baseball, just before Victoria, James and Laurent arrive.

Poll

8. In which of the films do we see this lone figure?

Answer: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2! This is the scene when Irina spots Renesmee and wrongly believes her to be an immortal child.

Poll

9. In which of the films did Bella rush through this town?

Answer: The Twilight Saga: New Moon! Bella was rushing to stop Edward from revealing himself in the sunlight and provoking the Volturi.

Poll

10. In which of the films did this touching moment happen?

Answer: The Twilight Saga: Eclipse! Right at the end of the film Edward proposes to Bella in their meadow and the two share this sweet moment.

Poll

How many scenes did you get correct?

Source: Screencapped

Trending

Latest from our Creators