ByAllanah Faherty, writer at Creators.co
Senior staff writer | Twitter: @allanahfaherty | Email: [email protected]
Allanah Faherty

So you think you're the biggest Vampire Diaries fan alive? Why don't you prove it by taking the Vampire Diaries quote quiz!

Simply match the quote with the character who said it and tell us how many you got correct in the final poll! Good luck...

Poll

1. "Would you prefer me to be broody and tortured?"

Answer: Stefan! Despite Stefan often being quite the brooder, back in Season 1, Episode 19 Elena points out his good mood, prompting this reply.

Poll

2. "Do you ever feel like there’s not a person in the world that loves you?"

Answer: Caroline! In Season 1, Episode 8 a drunken Caroline got quite emotional talking to Matt.

Poll

3. "Why are my least favorite people always the most durable?"

Answer: Rebekah! Rebekah spoke this rather unkind line to Stefan and Elena in Season 4, Episode 10.

Poll

4. "You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger."

Answer: Damon! Damon said this to Elena in Season 3, Episode 22.

Poll

5. "Caroline, you're beautiful, but if you don't stop talking I will kill you."

Answer: Klaus! Klaus put this threat to our fave blonde vamp way back in Season 4, Episode 6.

Poll

6."I’ve been attacked like that more times than I can count. I’ve had my throat ripped open. My neck snapped. My hand smashed. I’ve drowned. I’ve died and come back to life. And I’ve lost what little family I had. And I refuse to lose anyone else."

Answer: Matt! Matt has definitely had a hard journey through the 6 seasons of the show. He summed it all up in this quote from Season 5, Episode 1.

Poll

7. "All I’ve heard you say is that you have no hope. So, if it’s that bad why don’t you just end it? Hope is the only thing keeping me going, Damon, so if you’re really done — if you have none — be done because this isn’t helping."

Answer: Bonnie! Bonnie told Damon to quit with the negative attitude only a few episodes back in Season 6, Episode 3.

Poll

8. "Vampires can't procreate...But we love to try"

Answer: Damon! Yes right from Season 1, Episode 11 Damon has been dropping cheeky lines like this!

Poll

9. "Do you see a future with me? Because that’s all I see."

Answer: Elena! Aw, in the Season 5 finale Elena emotionally said this line to Damon. Delena forever!

Poll

10. "I hear the word doppelgänger one more time, I think I'm gonna actually have to learn how to spell it"

Answer: Damon! Trust Damon to say something like this! Fair enough though, when he said this line in Season 5, Episode 1 we'd heard it uttered SO often!

Poll

How many Vampire Diaries quotes did you correctly match up?

Source: Wikiquote, Hypable

Trending

Latest from our Creators