ByMarlon McDonald, writer at Creators.co
Umm... are you going to drink that Skooma?
Marlon McDonald

We all love Pixar, there's no doubting that. We've grown up with their beautifully rendered CGI adventures, and passed the awesomeness onto younger generations to carry.

The Incredibles is arguably one of the best Pixar movies ever, it's definitely in my top five at least. I thought I knew the film quite well, but after putting the incoming quiz together, I was incorrect with my stance of confidence.

So I pass the torch to you, quiz-fan, and I ask - how well do you know The Incredibles?

Poll

1. Who is Syndrome's facial appearance based upon?

Answer: Brad Bird!

Poll

2. What brand is Frozone's aftershave?

Answer: Hai Karate! Named after a real brand from the sixties and seventies!

Poll

3. Who voiced Edna?

Answer: Brad Bird!

Poll

4. What was the original title of The Incredibles?

Answer: The Invincibles

Poll

5. Other than Best Animated Feature, which Academy Award did The Incredibles win?

Answer: Best Sound Editing!

Poll

6. Who was Mr. Incredible's greatest fan?

Answer: Buddy!

Poll

7. Which of The Incredibles' powers is not similar to the Fantastic Four?

Answer: Dash!

Poll

8. What was jack's babysitter's name?

Answer: Kari!

Poll

9. Pixar stalwart John Ratzenberger voiced which character?

Answer: The Underminer!

Poll

10. What is the name of the giant robot that attacks Metroville?

Answer: The Omnidroid!

So go on, tell me...

How'd You Do?!

Let me know in the comments!

Trending

Latest from our Creators