ByJancy Richardson, writer at Creators.co
To avoid fainting, keep repeating 'It's only a movie...It's only a movie...'
Jancy Richardson

If you're a horror fan, the chances are that you enjoy a bit of cheeky wordplay, too - I mean, come on: horror movies have some of the best taglines you've ever seen!

So, here's how it works. The titles of some of your favorite horror movies have been rearranged as if by some evil thesaurus - actually by Reddit User Hipfan - and you have to work out which movie it is.

Geddit? Good. Go!

[Note: no visual clues allowed, some I'm just gonna throw in some pictures of Freddy Krueger laughing atcha while you think.]

1. Clue: Herb’s Offspring

Answer: Rosemary's Baby

2. Clue: Honest and mug

Answer: Frankenstein

3. Clue: Achromatic Walker

Answer: White Zombie

4. Clue: Evening of animated cadavers

Answer: Night of the Living Dead

5. Clue: Scourge of person pilferers

Answer: Invasion of the Body Snatchers

6. Clue: Nefarious Necrosis

Answer: The Evil Dead

7. Clue: Fitful Slumber on a Sylvan Road

Answer: A Nightmare on Elm Street

8 Clue: Friggatriskaidekaphobic's least favorite day

Answer: Friday the 13th

9. Clue: Apparition Exploders

Answer: Ghostbusters

10. Clue: Ultimate sinister edifice

Answer: Last House on the Left

Poll

How many did you get right?

Source: Reddit

Trending

Latest from our Creators