ByAnna Olvera, writer at Creators.co
Writer, Filmmaker and Horror Geek at MoviePilot. Like and Follow me at Screaming for Horror on Facebook and @Raging_Rain on Twitter.
Anna Olvera

Love anything that has to do with the Paranormal? How well do you think you know your terms? Are you a ghost enthusiast? Well take this poll and let me know how you do in the comment section below!

Poll

1.- What does E.V.P Stand for?

Answer: Electronic Voice Phenomena

Poll

2.- What does a "Medium" do?

Answer: They "Talk to the Dead"

Poll

3.- A "Person" who can move things with their mind, is said to have what?

Answer: Telekinesis

Poll

4.- What is shown in the picture below?

Answer: Orbs

Poll

5.- The Movie "The Exorcist" is based on a case of?

Answer: Possession

Poll

6.- A field of energy believed by some to surround living creatures is called a what?

Answer: An Aura

Poll

7.- When you say "I'm a Wiccan" you're actually saying you're a??

Answer: A Witch

Poll

8.- What is a "Poltergeist"?

Answer: A Mischievous Spirit

Poll

9.- Fairies, Gnomes and Mermaids are said to be?

Answer: Mythical Creatures

Poll

10.- What is shown in the picture below?

Answer: ALL of the Above

Sooo how did you do?? How many did you get right? Are you a paranormal expert? Tell me down in the comment section below. I hope you enjoyed my little quiz/poll today, please don't forget to FOLLOW ME!!! for more creepy and scary articles and until next time remember Sweet Screams!!

Trending

Latest from our Creators