ByKit Simpson Browne, writer at Creators.co
Writer-at-large. Bad jokes aplenty. Can be gently prodded on Twitter at @kitsb1
Kit Simpson Browne

(Warning - major SPOILERS for Avengers: Age of Ultron are to be found below - so if you haven't yet seen the movie, tread carefully...)

Now, Avengers: Age of Ultron has only been out for a handful of days, but there's a good chance that by now it's already been fairly solidly burned into the retinas of millions of fans both in the US and worldwide.

One big question, though, is whether that vivid experience of the film - so eagerly anticipated by so many fans - has translated into a comprehensive memory of just what we all saw in the movie.

Here, then, is a quiz that might tell us exactly that...

Can You Tell Which Scene From Avengers: Age of Ultron Each of These Images is From?

Or, in other words - which scene in Age of Ultron is each of the images below from? Answers are at the bottom of the page, spoiler protected (so no cheating!)...

First up:

Question 1 -

Poll

Which fight sequence did this moment come immediately after?

Question 2 -

Poll

Where is the Hulk here?

Question 3 -

Poll

And where is Cap here?

Question 4 -

Poll

Where exactly is Scarlet Witch messing with Black Widow's mind?

Question 5 -

Poll

Where's Quicksilver, here?

Question 6 -

Poll

Just where is Black Widow in this one?

Question 7 -

Poll

Cap again, this time - but where is he?

Question 8 -

Poll

What fight is Hawkeye in the middle of here?

Question 9 -

Poll

Where is everyone's favorite Thunder God Thor here?

Question 10 -

Poll

And, finally, where is Ultron here?

And, so, the answers:

Question 1 - Which fight sequence did this moment come immediately after?

Answer - The Opening Sokovia Assault

Question 2 - Where is the Hulk here?

Answer - Africa

Question 3 - And where is Cap here?

Answer - Sokovia

Question 4 - Where exactly is Scarlet Witch messing with Black Widow's mind?

Answer - Africa

Question 5 - Where's Quicksilver, here?

Answer - South Korea

Question 6 - Just where is Black Widow in this one?

Answer - Africa (technically)

Question 7 - Cap again, this time - but where is he?

Answer - South Korea

Question 8 - What fight is Hawkeye in the middle of here?

Answer - The Opening Sokovia Assault

Question 9 - Where is everyone's favorite Thunder God Thor here?

Answer - New York

Question 10 - And, finally, where is Ultron here?

Answer - Africa

So - how'd you do? Let us know below!

Trending

Latest from our Creators