ByAnna Olvera, writer at Creators.co
Writer, Filmmaker and Horror Geek at MoviePilot. Like and Follow me at Screaming for Horror on Facebook and @Raging_Rain on Twitter.
Anna Olvera

A lot of people claim that they know the horror genre 100% including some old and new movie taglines from horror movies. But can you guess all of my movie taglines with just part of the poster?? Make your wise choices below, remember NOT to cheat, be truthful NO google and let me know how you did in the comments below. I'm sure most of you will get ALL of them right, but hey, you never know huh?

Now I dare you to take this quiz and let me know how everything went..

Poll

1.- "She's to die for"

Answer: Return of the Living Dead 3

Poll

2.- "When there's no more room in hell, the dead will walk the earth"

Answer: Dawn of the Dead

Poll

3.- "What will it sound like when you die?"

Answer: One Miss Call

Poll

4.- "The most terrifying images, are the ones that are real"

Answer: Shutter

Poll

5.- "If you love being scared, I'll be the night of your life"

Answer: Fright Night

Poll

6.- "A Night to die for"

Answer: Prom Night

Poll

7.- "I warned you not to go out tonight"

Answer: Maniac

Poll

8.- "Someone has taken their love of scary movies one step too far, solving this mystery is going to be murder"

Answer: Scream

Poll

9.- "Be afraid.. be very afraid"

Answer: The Fly

Poll

10.- Before you die you see the"

Answer: The Ring

Poll

11.- "The ultimate in alien terror"

Answer: The Thing

Poll

12.- "Who will survive and what will be left of them"?

Answer: The Texas Chainsaw Massacre

Poll

13.- "Get your heart broken"

Answer: My Bloody Valentine

Poll

14.- "The night he came home"

Answer: Halloween

Poll

15.- "Indescribable, indestructible, nothing can stop it"

Answer: The Blob

Poll

16.- "There is fate worse than death"

Answer: Night of the Living Dead

Poll

17.- "She's evil, and not just high school evil"

Answer: Jennifer's Body

Poll

18.- "He always takes one"

Answer: The Collector

Poll

19.- "Because you were home"

Answer: The Strangers

Poll

20.- "Catch it"

Answer: Cabin Fever

Poll

21.- "The man who made a monster"

Answer: Frankenstein

Poll

22.- "The tide of terror that swept America is here"

Answer: The Shinning

Poll

23.- "Pray.. Slay.. Display"

Answer: House of Wax

Poll

24.- "Oh yes.. there will be blood"

Answer: Saw II

Poll

25.- "Trapped in time surrounded by evil low on gas"

Answer: Army of Darkness

Did you get all of them right? How many did you miss? Do you remember some of these old titles? Which one of these is your favorite tagline? I hope you enjoyed the little quiz. Don't forget to FOLLOW ME for more scary and creepy content and remember.. Sweet Screams!!!

Trending

Latest from our Creators