ByKristin Lai, writer at Creators.co
MP Staff Writer, cinephile and resident Slytherclaw // UCLA Alumna // Follow me on Twitter: kristin_lai
Kristin Lai

I'm one of those awful people who can't quite put names to faces. Even if I've met someone multiple times and even had a conversation with them, when I try to remember a name I just draw a blank. But for some reason, remembering all of the Harry Potter characters comes extremely easily to me! Maybe it's magic?

So test your knowledge here by seeing how many of these secondary characters you recognize by their photo or a quote. When you're done, let me know how you did in the comments section.

Poll

1. Which character is this?

Answer: Susan Bones

Poll

2. Which character is this?

Answer: Cormac McLaggen

Poll

3. Which character said this?

Answer: Griphook

Poll

4. Which character is this?

Answer: Blaise Zabini

Poll

5. Which character is this?

Answer: Maflada Hopkirk

Poll

6. Which character is this?

Answer: Amos Diggory

Poll

7. Which character said this?

Answer: Oliver Wood

Poll

8. Which character is this?

Answer: Marcus Flint

Poll

9. Which character is this?

Answer: Hannah Abbott

Poll

10. Which character said this?

Answer: Ernie Macmillan

Poll

11. Which character is this?

Answer: Justin Finch-Fletchley

Poll

12. Which character said this?

Answer: Firenze

Poll

13. Which character is this?

Answer: Pius Thicknesse

Poll

14. Which character is this?

Answer: Pansy Parkinson

Poll

15. Which character is this?

Answer: Elphias Doge

Poll

16. Which character said this?

Answer: Peeves

Poll

17. Which character is this?

Answer: Yaxley

Poll

18. Which character is this?

Answer: Colin Creevey

Poll

19. Which character is this?

Answer: Romilda Vane

Trending

Latest from our Creators