ByMichelle Siouty, writer at Creators.co

It's comforting to know that some of our favorite celebrities were once mere students just trying to pass their classes and celebrate summer break like the rest of us.

How well do you know these celebrities before they became the shining stars we love and know so well? Let's test your knowledge and see if you can guess the celebrity from their old yearbook photos.

Poll

1. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Adam Lambert!

Lambert even performed the song "It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday" at his high school graduation.

Poll

2. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Winona Ryder!

Ryder was mistaken for a homosexual boy and was beaten up in high school, causing her to drop out. However, she soon started taking acting classes, where a casting director noticed her and gave her her big break.

Poll

3. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Adam Sandler!

After high school, Sandler went on to attend NYU's Tisch School of the Arts. What a smartiepants.

Poll

4. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Vince Vaughn!

From a young age, Vaughn knew acting was his passion, and was therefore known as a bad student who lacked an interest in school.

Poll

5. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: David Hasselhoff!

The Hoff was a very active student in his high school. He was a member of speech team, senior discussion leaders, president of choir, captain of the volleyball team, and held roles in several school plays.

Poll

6. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Eminem!

Eminem discovered his love for rap at a young age. Although he loved his English classes, Eminem dropped out of high school and worked a few jobs to help support his mother. Just look at where this successful artist is now.

Poll

7. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Johnny Knoxville!

Although Knoxville had always been a straight A student, he didn't aspire to attend college post graduation. Even though he didn't have a plan, he always knew he wanted to be creative.

Poll

8. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Josh Duhamel!

Duhamel was very involved in sports while in school, especially in football. He then decided to study biology and perhaps become a dentist, but instead won a modeling contest, which kickstarted his career.

Poll

9. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Michael Douglas!

Although he was born to celebrity parents, Douglas still focused on his studies and attended University of California, Santa Barbara, where he received a B.A. in drama.

Poll

10. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Perez Hilton!

Hilton attended Belen Jesuit Preparatory School, an all-boys Catholic school in Miami. He then graduated in 1996 and received a scholarship to New York University, where he aspired to become an actor.

Poll

11. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Rihanna!

Rihanna was never very interested in school, but had always dreamed of being a performer. She finally dropped out of high school to move to the U.S. and pursue her singing career.

Poll

12. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Russell Brand!

Brand revealed that he was very chubby and picked on when he was younger. Although he experienced a very rough childhood, he grew up to become a strong individual.

Poll

13. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Sean Penn!

Penn was also born into a Hollywood family. Although he attended Santa Monica High School, he went on to act immediately and forget about attending college.

Poll

14. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Stanley Tucci!

Following high school, Tucci attended SUNY Purchase, where he majored in acting.

Poll

15. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Tina Fey!

Fey knew from an early age that she was interested in comedy. In high school she was an honors student, a member of the choir, drama club, the tennis team, and co-editor of the school's newspaper, The Acorn. She then went on to study drama at the University of Virginia.

Poll

16. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Tom Hanks!

While in high school, he decided to pursue acting after reading and watching a performance of Eugene O'Neill's The Iceman Cometh, and then transferred into the theater program at California State University in Sacramento.

Poll

17. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Victoria Beckham!

At the tender age of six, Beckham watched the musical film Fame which inspired her to pursue a musical career. She was therefore enrolled at Jason Theatre School. In 1991, Beckham entered Laine Theatre Arts in Epsom, Surrey and studied dance and modeling. Beckham finally attended St. Mary's High School in Cheshunt, where she was embarrassed by her family's wealth and often begged her father not to drop her off outside the school in their Rolls Royce.

Poll

18. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Chris Hemsworth!

Hemsworth was more focused on surfing and acting that really pursuing the academics. He snagged some small television roles while in school, before his breakout role on the Aussie soap opera Home and Away.

Poll

19. Which celebrity is in this yearbook photo?

Answer: Chris Evans!

Immediately after high school, Evans left his hometown of Boston and headed to New York to study at the Lee Strasberg Theatre and Film Institute. He must have had some influence from his mother, who was an artistic director at the Concord Youth Theater.

It's not so surprising that our favorite celebrities are actually human, they even have some adorably awkward yearbook photos like the rest of us. I suppose we forget that the celebrities we look up to are just like us.

And that gives me hope that perhaps I'll blossom and one day magically have Sophia Vergara's body and Beyoncé's hair. A girl can dream.

Trending

Latest from our Creators