ByMichelle Siouty, writer at Creators.co

Have you ever watched a film and wondered how your incredibly talented favorite actor appeared in such a terrible film or acted in such a horrible role?

The behind-the-scenes of Hollywood can be tricky, and sometimes our choice stars are stuck in a film with bad writing, directing, or editing, or even they are signed in on a three year contract, which includes a very awful film.

Below is a list of quotes uttered publicly by some of our top actors, who didn't care much for their films. Some even downright detested their roles.

Poll

1. "…A little sexist. It paints the women as shrews, as humorless and uptight, and it paints the men as lovable, goofy, fun-loving guys.”

Answer: Katherine Heigl on Knocked Up.

Poll

2. "We had actually had the luxury of having lunch before to talk about another movie and it was a bad movie that I did. She dodged the bullet..."

Answer: Mark Wahlberg on The Happening.

Poll

“With hindsight it’s easy to look back at this and go, whoa, that was really s--t, and I was really bad in it...I think we might have killed the franchise.”

Answer: George Clooney on Batman & Robin.

Poll

3. "First of all I want to thank Warner Brothers. Thank you for putting me in this...god-awful movie. It was just what my career needed. "

Answer: Halle Berry on Catwoman.

Poll

4. “I just didn’t enjoy it. I thought we missed the mark. I got confused. I couldn’t see what the f--k was going on, you know, with certain robots ... I couldn’t decipher what was happening..."

Answer: Shia LaBeouf on Transformers 2: Revenge of the Fallen.

Poll

5. "And I worked. I was exhausted, soaked with sweat, and the lines got worse and worse. And I said, ‘OK, you better show me the whole rest of the movie, so we can see what we're dealing with.'"

Answer: Bill Murray on Garfield: The Movie.

Poll

6. “This last film was literally, without question, the most unpleasant experience I’ve ever had in my professional life...It’s safe to say I won’t be working with some of those people ever again."

Answer: David Cross on The Chipmunks: Chipwrecked.

Poll

7. "It was a big mistake. I was an overzealous young actor and wanted to make great movies.”

Answer: James Franco on Tristan and Isolde.

Poll

8. "That's a piece of s--t movie. It's an unbelievably bad movie; just bad from the bottom."

Answer: Jamie Lee Curtis on Virus.

Poll

9. ''[Not having a finished script before filming was] the most irresponsible bit of filmmaking -- if you can even call it that -- that I've ever seen."

Brad Pitt on The Devil's Own.

Poll

10. "Great question. I have the same one to myself."

Answer: Channing Tatum on Jupiter Ascending. A fan asked him: "Jupiter Ascending? What was that?" and Tatum answered that even he didn't know.

Poll

11. "When I read it, it seemed like a book that wasn’t supposed to be published."

Answer: Robert Pattinson on the Twilight series.

I can't imagine being stuck on a set you hate for three months, spending 8 hour days working on a project you aren't passionate about.

I feel the worst for the celebrities that were contracted to do an entire series they abhorred, as that could take up years of your life.

I suppose this is a lesson people: work on your passion project, or you'll be clearly miserable.

Trending

Latest from our Creators