ByHeather Snowden, writer at Creators.co
Lover of bad puns, nostalgic feels and all things Winona. Email: [email protected] Tweet: @heathbetweetin
Heather Snowden

Do you know your As If's from your MILF's? Let's see if you can pick the right catch phrases from the ten '90s teen movies below...

Poll

1. The Faculty

The answer: I don't think that a person should run unless he's being chased.

Poll

2. Mallrats

The answer: Hell hath no fury like a woman scorned for Sega...

Poll

3. American Pie

The answer: Dude, that chick's a MILF!

Poll

4. The Craft

The answer: We are the weirdos, mister.

Poll

5. Empire Records

The answer: Damn the Man!

Poll

6. Scream

The answer: We all go a little mad sometimes...

Poll

7. Dazed and Confused

The answer: Oh man, I'm fuckin' wasted!

Poll

8. Rushmore

The answer: I saved Latin, what did you ever do?

Poll

9. Clueless

The answer: As if!

Poll

10. Cruel Intentions

The answer: Keep your legs together. This isn't Jamaica!

Trending

Latest from our Creators