ByJancy Richardson, writer at Creators.co
To avoid fainting, keep repeating 'It's only a movie...It's only a movie...'
Jancy Richardson

Serial killers are some of the most quotable movie characters ever. Even a non-horror fan will probably recognize the famous line from The Silence of the Lambs:

A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice chianti.

However, Hannibal Lecter may be a creature of nightmares but the lines between reality and those movie terrors are seriously blurred. Check out the following quotes and see if you can identify whether they were said by a serial killer from a movie - or real life.

Poll

1. "It's all a movie. It's all one great big movie."

ANSWER: Movie - Billy Loomis, Scream

Poll

2. "Big deal, death comes with the territory. See you in Disneyland."

ANSWER: Real Life Serial Killer - Richard Ramirez

Poll

3. "You learn what you need to kill and take care of the details… It's like changing a tire."

ANSWER: Real Life Serial Killer - Ted Bundy

Poll

4. "I mean, I guess I'm a pretty sick guy."

ANSWER: Movie - Patrick Bateman, American Psycho

Poll

5. "My consuming lust was to experience their bodies."

ANSWER: Real Life Serial Killer - Jeffrey Dahmer

Poll

6. "The only thing to fear, is fear himself."

ANSWER: Movie - Freddy Krueger, Freddy vs Jason

Poll

7. "The desire to inflict pain, that is all that is uppermost."

ANSWER: Real Life Serial Killer - Albert Fish

Poll

8. "I hate rude people."

ANSWER: Movie - Hannibal Lecter, Hannibal

Poll

9. "If this is what it takes to be human, then I'd rather take my chances."

ANSWER: Movie - Chucky, Child's Play

Poll

10. "There’s a lot left in the girl’s body without a head. Of course, the personality is gone."

ANSWER: Real Life Serial Killer - Edmund Kemper

(Image Sources: 1. Texas Chainsaw Massacre [Credit: Bryanston Pictures] 2. Child's Play [Credit: United Artists] 3. A Nightmare on Elm Street [Credit: New Line Cinema] 4. Scream [Credit: Dimension Films] 5. Friday the 13th [Credit: Paramount Pictures ] 6. Halloween [Credit: Compass International] 7. Saw [Credit: Lionsgate] 8. American Mary [Credit: Universal Pictures] 9. The Silence of the Lambs [Credit: Orion Pictures] 10. Natural Born Killers [Credit: Warner Bros.])

Trending

Latest from our Creators