ByRob Harris, writer at Creators.co
Sometimes I play video games.
Rob Harris

Kevin Bacon recently launched his pro-phallus campaign, encouraging more male actors in Hollywood to expose their flaccid flesh all in the name of nude equality. Check out his passionate penis plea below:

His criticisms of Hollywood's double standards - all too eager to strip actresses down and all too hesitant to do the same for men - are well-deserved, but that doesn't mean cinema-goers haven't been treated to their fair share of A-list D, as the list below proves. The question is...

Can you tell me who these famous flaccid flaunters are form their full frontal nude shots?

1. Nice to Meat You

ANSWER: Tom Hardy, Bronson (2008)

2. Cupid's Arrow

ANSWER: Jason Segel, Forgetting Sarah Marshall (2008)

3. A Real Bender

ANSWER: Michael Fassbender, Shame (2011)

4. Junk in the Trunk

ANSWER: Ken Jeong, The Hangover (2009)

5. Woodland Wang

ANSWER: Heath Ledger, Brokeback Mountain (2005)

6. Let It All Hang Out

ANSWER: Mark Wahlberg (prosthetic), Boogie Nights (1997)

7. Sex Pistol

ANSWER: Ewan McGregor, Velvet Goldmine (1998)

8. The Little General

ANSWER: Harvey Keitel, Bad Lieutenant (1992)

9. Lord of the Ring

ANSWER: Viggo Mortensen, The Indian Runner (1991)

Trending

Latest from our Creators